Γιώργος Κωνσταντινίδης

Γιώργος Κωνσταντινίδης

O Γιώργος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Αυγούστου 1977.

Είναι απόφοιτος της Ελβετικής Σχολής Τουρισμού Alpine Center – ΙΗΤΤΙ Νeuchatel στην οποία σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Τουρισμού κι έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών Hospitality Management του Cornell University των Η.Π.Α.

Κατά τη διάρκεια των βασικών σπουδών του και για 3 χρόνια πραγματοποίησε την πρακτική του εξάσκηση στην TUI Hellas, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς Οργανισμούς παγκοσμίως.

Το 2001 ξεκινάει την πορεία του στα ξενοδοχεία και εργάζεται με μία ομάδα νέων ανθρώπων στην οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος πωλήσεων & marketing του Club Hotel Casino Loutraki, με έδρα τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας.

Τον Οκτώβριο του 2003, αποδέχεται την πρόταση από τον Όμιλο Μαντωνανάκη και συνεχίζει εκεί ως Υπεύθυνος Πωλήσεων για τα ξενοδοχεία Νafplia Palace & Amphitryon στο Ναύπλιο.

Από το Δεκέμβριο του 2004 έως τον Δεκέμβριο 2008, εργάζεται ως Διευθυντής Marketing στο χώρο του αθλητισμού (Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) και στον ίδιο κλάδο θα συνεχίσει ως Γενικός Διευθυντής από το 2010 έως το 2012 (Π.Α.Ε ΑΕΚ).

Τον Μάρτιο του 2009, επέστρεψε στον τομέα του Τουρισμού για να αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης και πάλι για τον Όμιλο Μαντωνανάκη και τα ξενοδοχεία Grand Resort Lagonissi, Elounda Beach & Bay, Kalimera Kriti, Kernos,  Nafplia Palace & Amphitryon.

Στις αρχές του 2013 αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα όραμα χρόνων και να δημιουργήσει τη SWOT | Simple Way Of Tourism, μια σύγχρονη τουριστική επιχείρηση με εξειδίκευση στο Hospitality Management και την Ανάπτυξη Πωλήσεων για ξενοδοχεία.

Μιλάει, γράφει & διαβάζει Αγγλικά, Ιταλικά, ενώ έχει γνώσεις Γερμανικών.

Επιστροφή