Παναγιώτης Μελισσιώτης

Παναγιώτης Μελισσιώτης

O Παναγιώτης Μελισσιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Νοεμβριου 1978.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ναυπλίου. Η αγάπη του για την ξενοδοχειακή βιομηχανία και την εστίαση τον κατεύθυνε στην Αγγλία  όπου αποφοίτησε με 1st honors degree από το University of Surrey με Bachelor’s degree στο hotel and catering management. Επιθυμώντας να αναπτύξει περισσότερο τις γνώσεις του αποκτά MBA degree από το University of Strathclyde της Σκωτίας μέσω του IMS (International Management Studies)

H πρακτική του άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Kipriotis Village Hotel στην Κω.

Η καριέρα του στο χώρο ξεκινάει από το Gourmet Εστιατόριο «Καραβι» του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport. Στο ίδιο ξενοδοχείο 10 μήνες αργότερα εντάσσεται  στην ομάδα πωλήσεων ως στέλεχος πωλήσεων με ευθύνη τους εταιρικούς πελάτες του ξενοδοχείου.

Το Δεκέμβριο του 2007 ανοίγει την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων events4U οπου και εργάζεται για τα επόμενα 2 χρόνια ένα εκ των οποίων λειτούργησε σαν implant σε μεγάλη φαρμακευτικη εταιρεία.

Τον Οκτώβριο του 2010 επιστρέφει στον χώρο των ξενοδοχείων όπου εργάστηκε στα ξενοδοχεία Thermae Platystomou , Crown Plaza και Πεντελικόν στη θέση του Assistant Manager και Sales Manager.

Το 2013 αποδέχεται  την πρόταση του General Manager για το ξενοδοχείο Nostos Village στη Σκιάθο και το 2014 επιστρέφει στο Πεντελικόν στην θέση του Διευθυντή Aνάπτυξης.

Το Σεπτέμβριο του 2015 αγκαλιάζει το όραμα του Γιώργου και εντάσσεται στην ομάδα της SWOT ως Yπεύθυνος Ανάπτυξης.

Μιλάει, γράφει & διαβάζει Αγγλικά ενώ έχει και γνώσεις Γαλλικών.

Επιστροφή